6,5 km route ( deze route is ook zeer geschikt voor rolstoelers. )


We starten de wandeling vanaf het Evenemententerrein aan het Woordbouwerplein in Hellevoetsluis. 

We wandelen over het bruggetje en gaan rechtsaf de Koedijk op. We genieten van de groene omgeving en voor de honden valt er genoeg te snuffelen. 

Aan het einde van de Koedijk gaan we linksaf de Kanaalweg op. We lopen nu langs het kanaal, waar u volop kunt genieten van de prachtige jachten die hier in het water liggen.

Tussen de woningen aan de linkerkant komt U een versmalling tegen waar U links af kunt het parkje in. Dit pad nemen we. De hond zal het prachtig vinden. U ook trouwens.

Dit pad blijven volgen tot aan het einde, daarna gaat U rechtsaf richting vlasakkerlaan. Denken we wel aan onze poepzakjes.? Wanneer de hond in de fout gaat en op het pad blijft zitten!?

We steken de vlasakkerlaan over en zetten de wandeling voort langs de Struytse Zeedijk. Hier is het vooral heerlijk uitwaaien en ook voor de hond is het hier heerlijk. Hoe verleidelijk het ook is. De hond mag niet los. We houden de honden aangelijnd.
-Het is hier in Hellevoetsluis prachtig wonen aan het water en is er naast de prachtige jachten ook voor de watersporters voldoende ruimte om te zeilen of te surfen. Ook is er gewoon langs de waterkant voldoende recreatie voor de kinderen.

Bij de splitsing gaan we linksaf en wandelen dan op de Binnendijk Via de brug kruisen we de Plataanlaan.

Aan het einde van de Binnendijk gaan we rechtsaf het Wilgenpad op. Het Wilgenpad blijven we volgen tot aan de eerste oversteek bij de Kastanjelaan. We steken de Kastanjelaan over en we vervolgen onze weg via het Wilgenpad. 

Aan het einde van het Wilgenpad gaan we rechtsaf en komen zo op de Plattendijk. Let op de 2 versmallingen die zijn aangebracht. Deze zijn enigszins verhoogd. Dus let op de op- en afstapjes. Tijdens onze wandeling over de Plattendijk moeten we de Kooilaan oversteken.

Vlak voordat de Plattendijk overgaat in de Zeedijk gaan we via het fietspad rechtsaf naar de Struytse Zeedijk. Deze blijven we volgen tot de Vlasakkerlaan. Deze steken we over en vervolgen onze route via het Vlasakkerpark.

We komen dan uit op de Kanaalweg Oostzijde. Deze volgen we tot de Koedijk en gaan rechtsaf de Koedijk op. Halverwege de Koedijk gaan we linksaf naar het bruggetje en komen zo weer terug op het Evenemententerrein.